Marängsviss

Marängsviss är en traditionell efterrätt som historiskt kallats hovdessert – ty den är värdig kungafamiljen själv. Denna enkla och goda dessert har genom tiderna älskats av både stora och små, och passar jättebra som efterrätt en solig och vacker sommardag.

Stekta äpplen

Superenkelt recept för de dagarna när sockerbehovet kräver handling men tiden tryter. Servera äpplena med karamelliserad mjölk eller dulce de leche, och toppa med hackade mandlar.

Golden Milk Smoothie

Guldmjölk är inte bara antiinflammatorisk och energiboostande, den kan även sparas i kylen över natten och drickas som frukost för en snabb start på morgonen. Den krämiga smoothien får sin spännande och utsökta smak av frukt-och-kryddblandningen. Perfekt för dig som längtar efter något nytt att älska!

Kokospannkakor

Kokospannkaka: Bara namnet kan få det att vattnas i munnen på alla sunda kokosälskare. Denna lättlagade efterrätt kombinerar den söta kokossmaken med syrlig grapefrukt och lime.

Bananglass

Bananernas krämiga godhet kombineras här med krispiga jordnötter och  hasselnötsdryck för en hälsosam efterrätt: den perfekta avslutningen på en god middag. Denna somriga bananglass tar endast 10 minuter att fixa. Servera med hackade nötter och chokladsås.